Van feedback worden we beter

Onder samenwerken verstaat PAK Organisatieontwikkeling beter worden van elkaar en met elkaar. In onze feedback training wordt degene die feedback geeft én degene die feedback ontvangt er beter van.

Feedback training

Iedere organisatie is gebaat bij een open feedback cultuur. Kennis en kunde van de feedback regels is daarbij een vereiste. Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Feedback is onmisbaar als een medewerker met anderen samenwerkt.

Om een open feedback cultuur te creëren is het onvoldoende om enkel te leren om feedback te geven. Een open feedback cultuur kun je niet opleggen. Die ontstaat geleidelijk als mensen feedback gaan vragen. Hoe je dat doet en hoe je de kwaliteit van de feedback kunt verhogen in het ontvangen van feedback leer je in onze feedback training.

“De feedback training vond ik nuttig, vooral om te zien hoe makkelijk, en in korte tijd, je bepaalde situaties anders of beter kunt aanpakken” Connie – Paraveterinair, deelnemer training Overtuigend communiceren bij Sterkliniek Hillegom

Lees meer referenties van onze Feedbacktrainingen.

In de feedback training leer je door te doen

In deze interactieve communicatietraining ligt de nadruk op praktische oefening. De deelnemers zijn continu in actie. Zij gaan direct aan de slag met voorbeelden van feedback geven en ontvangen uit hun eigen praktijk. Vanzelfsprekend wordt uitvoerig stilgestaan bij de theorie over feedback geven en ontvangen. PAK Organisatieontwikkeling maakt hiermee de verbinding tussen begrijpen en daadwerkelijk kunnen.

Onze feedback training is voor organisaties die beseffen dat de basis van een productieve werksfeer ligt in constructieve communicatie. Deze feedback training is voor teams die het gevoel hebben dat er meer te halen valt uit het contact tussen de groepsleden. Deze training is no-nonsense, concreet en – niet onbelangrijk – erg leuk!

PAK biedt ook supervisie aan management teams die willen staan voor een open feedback cultuur.

Meer weten over onze feedback trainingen? »

Deelnemers van onze feedbacktrainingen beoordelen ons met een 4.8 van de 5 sterren (64 beoordelingen )

je bent offline