Onze programma's stellen uw organisatie in staat verantwoordelijkheid te nemen voor haar performance en toekomst.

Managementtraining hoofd en hart

Management Development

Vanuit actuele casuïstiek versterken we die kwaliteiten die voor het management vitaal zijn. Een compleet Management Development programma voor ambitieuze leiders.

Verandermanagement

Verandermanagement

In het programma verandermanagement leren de leiders van nu de fasen van verandering te begeleiden, om te gaan met weerstand en om te gaan met emoties.

Constructieve feedback cultuur

Open feedback cultuur

Feedback programma met blijvend resultaat. Een programma inclusief communicatietraining die teams en organisaties sterker maakt. Praktisch en met humor.

Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Het programma teamontwikkeling brengt de kwaliteiten binnen het team in kaart. We geven praktische handvatten om het team te versterken.

Intuïtief ondernemen

Intuïtief ondernemen

PAK organisatieontwikkeling organiseert bijeenkomsten voor ondernemers waarin zij antwoorden krijgen op hun vragen, door middel van organisatieopstellingen.

klantgericht communiceren

Klantgericht communiceren

Ons programma klantgericht communiceren is praktisch en vol humor. Een communicatietraining waar uw klanten blij mee zullen zijn.

Sales training verkooptraining

Duurzame sales

Ons programma duurzame sales geeft direct resultaat. Een praktische sales training met persoonlijke aandacht en humor. Op maat voor iedere doelgroep.

Verzuimmanagement

Verzuimmanagement

Ziekteverzuim terugdringen ging nog nooit zo snel en effectief als met het toepassen van het programma verzuimmanagement.