Omgaan met de media

voor Brabantse Sporttalenten

Topsport Brabant

Maaike – Zwemtalent

“Marianne en Bastiaan zijn beide goede trainers, veel van geleerd. Ik vond de training erg leuk en nuttig. Ik ben blij dat ik mee heb mogen doen en heb er zeker wat aan gehad. Een 9.”

Kyle – Zwemtalent

“Ik vond het erg leuk en zeker nuttig, het is heel fijn om zo’n training mee te maken. Bastiaan heeft mooi feedback gegeven. Hij is leuk en grappig in een helpende manier en duidelijk in het doel van de training. Marianne was heel duidelijk in wat ze wilde van ons. Gaf ook mooi feedback om ons te verbeteren. Maakte het leuk maar ook leerzaam.”

Sanne – Judotalent

“Ik vond de training Omgaan met de media erg leuk. Situaties die van te voren spannend lijken worden op een hele open en ontspannen manier gebracht waardoor het makkelijker is de volgende keer op een ontspannen manier daar. Ik vond Bastiaan vriendelijk, duidelijk in de training en Marianne erg open en voelde me erg op mijn gemak.”

Stephanie – Hippisch talent

“Ik vond de training super leuk en heel erg leerzaam. Vond het ook erg leuk dat er andere aanwezig waren, van andere sporten. Je leert daar ook veel van.”

Ruben – Hippisch talent

“Zeker goed om deze training gedaan te hebben. Marianne legt helder uit, vol enthousiasme. Haar ervaring interesseert mij, is leerzaam. Bastiaan is heel open en kwam met nuttige tips voor de praktijk.”

Daniëlle – Hippisch talent

“Ik vond de training Omgaan met de media leerzaam. Een interview geven en daarna terugkijken was heel leerzaam en ik ben er me ook meer bewust van geworden hoe ik wil overkomen in de media. Ik vond Bastiaan en Marianne beiden heel goed. Het was boeiend om naar ze te luisteren en ze deden het op een leuke manier waardoor je je aandacht er heel de tijd bij kon houden.”

Zie ook de klantcase over de training Adviesvaardigheden die PAK organisatieontwikkeling verzorgde voor Rabobank Bommelerwaard.

je bent offline