Je merk versterken

PAK begeleidde een marketingopstelling voor Dutch Portfolio. Dutch Portfolio is een ontwerp- en communicatie bureau in Utrecht gespecialiseerd in brand design. Met een jong team van creatieve business professionals brengen zij merken tot leven en helpen brands groeien.

De kracht van Dutch Portfolio ligt in de combinatie van design, development en context, waarbij de strategie centraal staat. Hierbij werkt Dutch Portfolio het liefst samen met bedrijven die frisse ideeën hebben en durven om gedreven en vernieuwend te zijn.

Marketingopstelling

Dutch Portfolio wilde zich op haar eigen website nog sterker profileren. Om dit te bereiken, stond voor de marketingopstelling de website van het bedrijf centraal. Tijdens het oriëntatiegesprek met de eigenaar zijn een aantal onderwerpen besproken die betrekking hadden op de eigenschappen van het bedrijf en het merk ‘Dutch Portfolio’.

Maria Ignatovich, (online) strategie & contentmarketing

“De marketingopstelling heeft ons nieuwe inzichten gegeven met betrekking tot Dutch Portfolio, onze website en de rolverdeling binnen onze disciplines en het team. De trainers, Allard en Bastiaan, hebben ons tijdens de marketing opstelling goed begeleid en spelen direct in op onverwachte wendingen. Ze zijn alert en voelen aan waar er tijdens de sessie behoefte aan is. Voor ons de perfecte stap in de juiste richting.”

Allard Klok, Projectleider

“Ik heb met veel plezier gewerkt met het team van Dutch Portfolio. Door het gebruik van opstellingen heeft Dutch Portfolio kunnen onderzoeken hoe de eigen profilering op de website beter tot zijn recht kan komen. Voor de meeste medewerkers was deze dag een eerste kennismaking met marketingopstellingen. Ik heb genoten van het gemak waarmee de medewerkers de opstelling het werk hebben laten doen. Hun enthousiasme en bereidheid om te onderzoeken heeft nieuwe inzichten gegeven.”

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Contact aanvraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer weten over een marketingopstelling? »

je bent offline